Hyttetomter i Hummelfjell

Røros Fjellby er et allerede godt etablert hyttefelt med 160 hytter ved foten av Hummelfjell i Os Kommune, kun 15 minutter fra Røros. Fra din nye hyttetomt kan du ta på skiene utenfor hytta, enten du velger alpint eller langrenn.

Røros og Os med omegn, er et svært attraktivt opplevelseområde for innbyggerne i hele Trøndelag. Med hytte i Røros Fjellby kan man dra nytte av alle de tilbud man finner både i naturen, i nærområde og inne i Røros sentrum. Fritidstomtene ligger kun et steinkast fra alpinbakken og lysløypen for langrenn og skiskyting. Til sommeraktivitet har anlegget markerte løyper for stisykling og asfalterte løyper for rulleski.

Hvorfor kjøpte hyttetomt i Røros Fjellby?

Flyplass kun 15 minutter unna

Alpinanlegg for hele familien

Snøgaranti

Turterreng rett utenfor hyttedøra

Hytter med fantastisk utsikt

Umiddelbar nærhet til Røros

Du får bilvei, strøm, vann og avløp helt fram til tomtegrensen.

Vi valgte å kjøpe hytte i Røros Fjellby fordi det er snøsikkert, familievennlig og lett tilgjengelig.


 Området byr på flotte familieopplevelser i alle årstider. Dette er noe som har gitt oss fine minner. Å sitte oppi Hummelfjellet og se soloppganger, og solnedganger, det er balsam for sjelen! Livet er godt i Røros Fjellby

Ragnhild, Ole (4 år) & Sanjin 

For oss var det et soleklart valg, da vi har mange muligheter for variert friluftsliv i Hummelfjell. Vi er en familie hvor både stor og liten trives med nærheten til fjellet og alt det byr på, både på ski, sykkel og til fots. Området har en fantastisk natur og mange lett tilgjengelige turmål. Umiddelbar nærhet til et flott skianlegg har også vært viktig for oss, med barnevennlige bakker og aktiviteter.


Fra Hummelfjellet har man dessuten en fantastisk utsikt, blant annet mot majestetiske Forollhogna, det er snøsikre vintre og tørre, fine sommermåneder.

Gunni

Tomtevelger

Klikk på tomtene eller bruk menyen på venstre side for å lese mer om tomtene.

Mer informasjon om hyttefeltet


Alle kostnader som påløper i forbindelse opparbeidelse av terrenget, vann, avløp og strøm inne på selve tomten bæres av kjøper. Dette må etableres for kjøpers regning, etter gjeldende krav, regler og bestemmelser i Os kommune.

I Røros Fjellby kan du kjøpe hyttetomt med utsikt i umiddelbar nærhet til alpinbakken, skisporet og naturen på Hummelfjell, kun 12 km fra Røros sentrum. Tomtene er store – fra 950 til 1320 kvm. og koster fra kr 450.000 + kjøpsomk.

Regulering

Området omfattes av reguleringsplan og bestemmelser for Hummelfjell Hyttegrend IV i Os kommune, med plan id RD_67. Området er regulert til fritidsbebyggelse.

Finansiering

Tolga Os Sparebank er en lokal bank med hovedkontor på Tolga og filial på Os, Tynset og Elverum. Vi ønsker å bidra til lokal næringsutvikling blant annet gjennom å finansiere fritidstomter og hytter for de som ønsker å bruke fritiden i våre fantastiske områder.

Ta kontakt med oss direkte eller klikk på linken nedenfor for å komme rett til lånesøknad på nett.

Vi lover god rente, god oppfølging og en hyggelig samarbeidspartner på vegen mot realisering av hyttedrømmen.

Kontaktpersoner:
Filialen på Os: Olov Steimoeggen Strand Tlf 41 43 20 03, e-post: oss@tos.no
Hovedkontor Tolga: Bente Horten, tlf 90 64 07 13, epost: 
bh@tos.no

Link til søknad finner du her

Opplevelser

Hummelfjell byr på mange fine og spennende opplevelser for enhver. Røros som kun er 15 km unna har også mange unike tilbud.

Les mer

Om Røros Fjellby

Røros Fjellby er hyttefeltet ved foten av Hummelfjell. Fra din nye hyttetomt kan du ta på skiene utenfor hytta, enten du velger alpint eller langrenn.

Les mer

TOS arena

Hummelfjell TOS arena består av 3,6 km asfaltert lysløype med tøff løypeprofil og skiskytterstadion med 35 skiver.


Les mer

Kontakt Marthe


Marthe Hokland

Marthe Hokland

909 95 569

marthe@hummelfjell.no