Hummelfjell caravan

Som nærmeste nabo til alpinanlegget ligger caravanplassen i lune og koselige omgivelser.

Hummelfjell Caravan spikertelt vinter

Det er plass til 78 vogner, med tilgang til sanitæranlegg av god standard. Sanitæranlegget har toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel. Tilrettelagt for helårscamping og spikertelt.

Hva sier beboerne om Hummelfjell Caravan?

Vi kommer helt fra Jæren som ligger ca. 100 mil fra Hummelfjell. I påsken 2001 ble vi invitert av gode venner fra Trøndelag til å leie en av de 4 hyttene som ligger ved anlegget. Etter 2 år i hytte ble vi overbevist om at dette var plassen vår. Ved hjelp av de samme gode vennene fikk vi ordnet oss plass med vogn og spikertelt. Da var ungene våre 4, 11 og 14 år gamle, siden har vi reist til Hummelfjell 3-4 ganger hvert år i 18 år. Dette er en plass der ungene ennå ønsker å bli med selv om alle nå er voksne. 

Klara

i er en familie på 5 og en liten hund. Vi har tidligere testet ut stedet med helgetur med campingvogn og fant ut at dette stedet passet oss fint. For oss er dette en rimelig inngangsbillett til hyttelivet, samt at vi kan være mobile med vognen i sommerhalvåret om vi ønsker det. Nærheten til Røros og det yrende livet der, er et stort pluss for oss.

Fantastiske skimuligheter for store og små, både nedover og bortover. Turterreng ellers hele året når man åpner dørene, perfekt for aktiv småbarnsfamilie med hund.

Eirik og Oddveig

  • Toaletter
  • Dusjer
  • Vaskemaskin og tørketrommel
  • Nærhet til skiløyper og langrennsbakker

Priser

Priser

Helårscamping

kr 8.600,-

Vintercamping (1/9 - 30/4)

kr 6.500,-

Leie en mnd. vintersesong

kr 1.500,-

Sommer (1/5 - 31/8)

kr 2.500,-

Døgnleie inkl. strøm

kr 300,-

Strøm per kwh.

kr 1,25,-

Alle priser inkludert mva.

For langtidsleie (1 - 3 uker), ta kontakt for pris.